top of page
P4_Web beeld_3.jpg

ON 
DEMAND
KLEDING

P4_Web beeld_3.jpg

Een speciaal kleding item?

Ben je op zoek naar iets speciaals.

 

Naast dat wij bedrijfskleding bedrukken kunnen we ook iets voor jou maken! Of dat er nu 1 is of 10 stuks zijn. Dat maakt ons niet uit. Het enige wat we willen weten is wanneer je het nodig hebt!

Kleding on demand

Heeft jouw beste vriend binnenkort een vrijgezellenfeest? Weigert je favoriete persoon om dat hilarische kippenkostuum aan te trekken? Geen zorgen! Geef ze een speciaal bedrukt shirt cadeau!

Bij ons kun je kiezen uit een breed scala aan ontwerpen, zoals je kunt zien in onze winkel. Wij zetten ons creatieve talent graag in voor allerlei feestelijke gelegenheden, waaronder het compleet voor schut zetten van jouw speciale 'slachtoffer.'

 

We zijn ook gespecialiseerd in het ontwerpen van verjaardagscadeaus, vooral voor vriendengroepen, en het creëren van items met afbeeldingen van (overleden) huisdieren, en we staan open voor specifieke verzoeken. Jouw wens staat centraal!

Let wel, we hebben een duidelijk beleid wat betreft acceptabele ontwerpen. We nemen geen aanstootgevende inhoud aan, zoals haatzaaiing, racisme, pedofilie, en andere vormen van ongepastheid. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

Als je meer informatie wilt, vragen hebt of een bestelling wilt plaatsen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen!

On Demand contact

Design afdeling

Bezoekje plegen?

Alleen op afspraak

Project 4 HQ

 Haarlemmerstraatweg 79 AB10 
1165 MK Halfweg [NH]

KVK: 66380405
BTW: NL856524244B01
IBAN: NL86INGB0398132062

06-39488509
info@project4.nl

Project 4 is een handelsnaam van Blitzerz

Bereikbaar: 09:00 - 13:00 {ma-vrij}

  • Facebook
  • Instagram

Vertel ons wat je wilt

Thanks for submitting!

bottom of page