top of page
Image by Azhar J

Versturen & retourneren

Versturen

Wij verwerken bestellingen maandag t/m vrijdag van 09:00-13:00u. Indien jouw bestelling op een later tijdstip is gedaan, zal deze pas volgende werkdag worden gereed gemaakt voor verzending.

Bestellingen worden verstuurt met DPD pakketservice. U ontvangt van uw bestelling een Track&Trace email van DPD. U kunt zelf u pakket volgen of bij DPD een ander afleverpunt of tijdstip soms afspreken. Wij hebben geen invloed op de werkprocessen van DPD. 


Verzendkosten van DPD worden bij uw bestelling berekend op basis van gewicht. Wij pakken uw bestelling in en voorzien deze van een pakketlabel. 

Retourneren

Wil je iets retourneren? Lees dan eerst onze voorwaarden door. 
 

De particuliere klant kan een overeenkomst die betrekking heeft op de aankoop van een product binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen ontbinden. Blitzerz mag vragen naar de reden van herroeping, maar mag de klant niet verplichten tot het geven van de redenen van ontbinding. 

 

Na de melding dat de klant het product terug wenst te sturen, heeft de klant nogmaals 14 dagen de tijd het product daadwerkelijk te retourneren. De klant ontvangt binnen 14 dagen dan de aankoopkosten en de verzendkosten* retour.

 

De genoemde bedenktijd (14 dagen) gaat in op de dag nadat de klant het product heeft ontvangen. 

Indien de klant gebruik maakt van het herroepingsrecht, meldt zij dit binnen de bedenktermijn aan Blitzerz. Als de klant gebruik maakt van het herroepingsrecht, worden alle aanvullende overeenkomsten van rechtswege ontbonden.

 

Producten die in aanmerking komen voor uitsluiting zijn:

  • producten die door Blitzerz tot stand zijn gebracht volgens specificaties van de klant (namen, speciale kleuren etc.);

  • producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn.

 

Indien de klant Blitzerz de opdracht geeft tot het maken van gepersonaliseerde artikelen vervalt de mogelijkheid tot annuleren/herroeping. Dit geldt dus ook voor bestellingen waarbij los van elkaar een item, kleur, maat en opdruk worden gekozen. Deze bestellingen komen niet voor annulering/herroeping in aanmerking. 

 

Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij de klant. De kosten voor retourzending komen voor rekening van de klant. Onvoldoende gefrankeerde of ongefrankeerde zendingen worden niet door Blitzerz geaccepteerd. Retourzendingen waarbij het herroepingsformulier ontbreekt en de herkomst niet te herleiden valt, worden niet geaccepteerd.

 

Blitzerz kan producten uitsluiten van het herroepingsrecht, dit wordt aan de klant bij het aanbod aangegeven en nogmaals tijdig voor het sluiten van de overeenkomst.

 

*de verzenkosten worden gerestitueerd wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd. Indien een deel van de bestelling niet wordt geretourneerd, komen de verzendkosten niet voor restitutie in aanmerking.

Prijs

Pakketen worden verzonden op basis van gewicht. Starttarief is 6 euro verzendkosten. 


 

bottom of page