top of page

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

 • Ik wil eigenlijk iets heel specifieks laten drukken, kan dat?
  Wij produceren allerlei soorten opdrukken op kleding. We trekken wel een grens als de opdruk haatdragend en of kwetsend is. Wij gaan uit van de Nederlandse normen en waarden en zullen dus niet iets produceren wat discrimineert of intimideert.
 • Is het mogelijk een afspraak te maken?
  Owjazeker. Dat is geen enkel probleem. Een afspraak bij ons in de studio is zelfs gewenst. We laten graag zien hoe we werken en wat we doen. Vragen over je eigen label, bedrijfskleding of items uit onze shop? Die kunnen we dan rustig beantwoorden.
 • Wat is de verwachte levertijd van bedrijfskleding.
  Bij een bedrijfskleding traject kijken we vaak eerst naar de oplage. Bij een order onder de 10 stuks kan het een week a twee weken duren. Bij een groter project kijken we al snel naar twee a drie weken. Ook zijn wij afhankelijk van distributeurs die de kleding en soms ook de transfers aan ons lever. Maar ook tegelijkertijd die het bij de klant aanlevert.
 • Waarom heten jullie Project 4?
  Het is niet dat we maar 4 projecten tegelijkertijd doen. De grote bazen van Project 4 hebben nog 3 andere ondernemingen. Project 4 was simpelweg het vierde project. Project 4 word uitgebeeld met 4 cirkels en een rechthoek. Dat is letterlijk morse code voor het getal 4.
bottom of page