top of page

Je eigen online kleding winkel

Bij ons op de site

Wij regelen je webshop, jij doet jou ding!

Project 4 is zoals je misschien wel gemerkt hebt een uitstekende online winkel. Wij richten ons op gave prints, kwaliteitkleding en uiteraard kleding om in te werken. Wat we ook bieden is een oplossing voor artiesten, kunstenaars, bedrijven, kleine en grote ondernemers, Tiktokkers en Youtubers. Wij bieden jou de mogelijkheid om zorgeloos kleding en merchandise te verkopen via onze site. Wij produceren het, pakken het in en sturen het op naar de klant. 

Services

Wij bieden ondernemers de mogelijkheid om producten te verkopen via onze site. Je krijgt van ons een eigen pagina binnen onze site waarbij wij alles regelen. 

Een eigen URL

De producten die je bij ons laat maken, kleding en merchandise, worden netjes weergegeven in jouw eigen shop. Een eigen URL die verbonden is met onze complete shop. 

Bijvoorbeeld:
www.jouw-naam.nl
linkt door naar 
www.project4.nl/jouw-naam

Een % van de opbrengst

Na verloop van (vooraf bepaalde) tijd krijg jij van ons een credit factuur met daarin jouw verdiende centjes. 

Jouw producten

Wij verkopen op jouw pagina alleen jouw spullen. Hoe meer jij weet te verkopen des te gunstiger dat voor jou is. 

Hoe werkt dat?

We beginnen met een berichtje van jou in onze mailbox. Dat kun je doen door onderstaand formulier in te vullen of een mail te sturen naar info@project4.nl
 

Je vertelt wat je wilt, hoe je het wilt en waarom. Dat laatste vinden we belangrijk want we zijn er om je te helpen. The more we know the better.

 

Jij hebt allerlei leuke ideeën uitgewerkt en klaargemaakt voor ons om grafisch over te nemen. Wij combineren jouw idee met het gewenste (kleding) item en maken daar productafbeeldingen van. De sfeerbeelden die je wilt gebruiken ontvangen wij ook graag van je. 


Wij bouwen vervolgens een pagina in de stijl van Project 4. Met allemaal artikelen die jij wilt verkopen. Jouw doelgroep koopt vervolgens via onze webshop. Zo krijg je jou producten bij jouw mensen zonder daar al te veel moeite voor te doen. 

Wat je moet weten

Uiteraard zijn wij niet verantwoordelijk als het gaat om het inhoudelijke ontwerp. Dit wil zeggen dat jij eigenaar bent van de producten die je via ons verkoopt. Wij zijn alleen het medium die het voor jou regelt. Zorg dus dat je niemand zijn auteursrechten schendt met jouw eigen ontwerpen. 

Contact afbeelding.jpg

Vragen?

Wij snappen dat je vragen hebt. We zijn elke ochtend beschikbaar om die vragen te beantwoorden.

Bel 06-39488509 voor een direct contact van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 13:00

Get in Touch

Onze thuisbasis:
Haarlemmerstraatweg 79,

1165 MK Halfweg

  • Facebook pagina van Project 4
  • Instagram

Dankjewel! We gaan er mee aan de slag

  • Facebook pagina van Project 4
  • Instagram
  • Facebook pagina van Project 4
  • Instagram
bottom of page