Je eigen online kleding winkel

Bij ons op de site

Geen moeite willen doen voor online verkoop?

Project 4 is zoals je misschien wel gemerkt heb een uitstekende online winkel. Wij richten ons op gave prints, kwaliteit kleding en uiteraard kleding om in te werken. Wat we ook bieden is een oplossing voor artiesten, kunstenaars, bedrijven, kleine en grote ondernemers, Tiktokkers en Youtubers. Wij bieden jou de mogelijkheid om zorgeloos kleding en merchandise te verkopen via onze site. Wij produceren het, pakken het in en sturen het op naar de klant. 

Services

Wij bieden ondernemers de mogelijkheid om producten te verkopen via onze site. Je krijgt van ons een eigen pagina binnen onze site waarbij wij alles regelen. 

Een eigen URL

De producten die je bij ons laat maken, kleding en merchandise, worden netjes weergegeven in jou eigen shop. Een URL die verbonden is met onze complete shop. 
Bijvoorbeeld: www.project4.nl/jouw-naam

Een % van de opbrengst

Na verloop van (vooraf bepaalde) tijd krijg jij van ons een credit factuur met daarin jou verdiende centjes. 

Jou producten

Wij verkopen op jou pagina alleen jouw spullen. Hoe meer jij weet te verkopen des te gunstiger dat voor jou is. 

Hoe werkt dat?

We beginnen met een berichtje van jou in onze mailbox. Dat kun je doen door onderstaand formulier in te vullen of een mail te sturen naar info@project4.nl

Je verteld wat je wilt, hoe je het wilt en waarom. Dat laatste vinden we belangrijk want we zijn er om je te helpen. The more we know the better.

Jij hebt allerlei leuke ideeën uitgewerkt en klaargemaakt voor ons om grafisch over te nemen.

Wij combineren jouw idee met het gewenste (kleding) items en maken daar product afbeeldingen van. De sfeerbeelden die je wilt gebruiken ontvangen wij ook graag van je. 


Wij bouwen vervolgens een pagina in de stijl van Project 4. Met allemaal artikelen die jij wilt verkopen. Jouw doelgroep koopt vervolgens via onze webshop. Zo krijg je jou producten bij jou mensen zonder daar al te veel moeite voor te doen. 

Wat je moet weten

Uiteraard zijn wij niet verantwoordelijk als het gaat om het inhoudelijke ontwerp. Dit wil zeggen dat jij eigenaar bent van de producten die je via ons verkoopt. Wij zijn alleen het medium die het voor jou regelt. Zorg dus dat je niemand zijn auteursrechten schendt met jouw eigen ontwerpen. 

Image by Pavan Trikutam

Vragen?

Wij snappen dat je vragen hebt. We zijn elke ochtend beschikbaar om die vragen te beantwoorden. 

Bel 06-81402217 voor een direct contact

van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 13:00

Get in Touch

Onze thuisbasis:
Haarlemmerstraatweg 79,

1165 MK Halfweg

  • Facebook pagina van Project 4
  • Instagram

Thanks for submitting!

  • Facebook pagina van Project 4
  • Instagram
  • Facebook pagina van Project 4
  • Instagram